Kavels & laders

De kabels en laders van BeSt zijn volledig recyclebaar. Ze werden ontwikkeld om je dagelijkse behoeftes in te vullen, thuis, in de auto of om het even waar je je smartphone kunt opladen. Het design en de hoogwaardige milieuvriendelijke onderdelen sluiten perfect aan bij al je verwachtingen én beschermen onze planeet.

Organische en 100% recyclebare materialen

100% ecologische en recyclebare verpakking

Ontwikkeld op basis van organische materialen

Ecologische beloftes

Productomschrijving

De kabels en laders van BeSt zijn niet alleen ecologisch verantwoord, maar zijn ook in bredere goed voor het milieu dankzij het feit dat ze volledig recyclebaar zijn.

Ze beschermen ons milieu, maar zijn ook echt aangenaam in gebruik dankzij hun originele ontwerp, aangename textuur en de perfecte prestaties.

Bovendien beschik je over een uiterst volledig gamma dat al je dagelijkse behoeftes invult.

De kabels en laders zijn vervaardigd uit afbreekbare recyclebaar materialen en dragen zo bij tot een duurzame milieu-aanpak.
De verpakkingen zijn gemaakt uit gerecycled karton en werden bedrukt met plantaardige inkt.
Met een BeSt-product draag ook jij je steentje bij aan onze planeet. BeSt stort namelijk telkens € 1 aan organisaties die zich op lokaal niveau inzetten voor het milieu. Vandaag steunen we Reforest’ACTION en financieren we de aanplanting van ruim 1000 bomen in onze bossen.

Modellen & compatibiliteit

Ontdek het volledige gamma bij onze partners

Lightning Kable

Micro USB Kable

USB-C Kable

USB-C / USB-C Kable

Netoplader

Autolader

Inductie-oplader

Adapterpakket

Geef de natuur een duwtje in de rug!

BeSt gaat voluit voor een duurzame wereld en ontwikkelt verschillende accessoiregamma’s geproduceerd op basis van ecologische materialen. Per verkocht product storten we € 1 aan milieubeschermingsorganisaties die zich inzetten voor de veerkracht van ons levenskader. Zo steunt BeSt Reforest’ACTION voor de herbebossing van aangetaste terreinen in België en Luxemburg. Tegen eind 2021 willen we meer dan 2000 bomen planten.