Biologisch afbreekbare covers

De BeSt-covers zijn 100% biologisch afbreekbaar en composteerbaar en combineren elegantie en bescherming voor je smartphone. Ze voelen aangenaam aan en bieden je het plezier van een hoogstaand product dat al je behoeftes invult én tegelijk goed is voor het milieu.

Beschikbare kleuren:

Organische en 100% recyclebare materialen

100% ecologische en recyclebare verpakking

Ontwikkeld op basis van organische materialen

Ecologische beloftes

Productbeschrijving

De beschermingshoesjes van BeSt zijn niet alleen ecologisch verantwoord, maar zijn ook in bredere zijn goed voor het milieu.

Naast hun milieuvriendelijke karakter ben je dankzij hun originele kleuren en aangenaam aanvoelend materiaal zeker van een optimaal gebruiksplezier. Bovendien beschermen ze je toestel perfect tegen het dagelijks gebruik zoals valschade, krassen en stof, en dat met groot respect voor het ontwerp van je smartphone.

De covers werden ontwikkeld op basis van plantaardige en afbreekbare materialen en beantwoorden zo aan alle duurzaamheids- en ecologische criteria.

De verpakking in gerecycled karton werd geprint met plantaardige inkt. De bevestiging werd gemaakt uit natuurlijke plantaardige vezels en ook de lijm is plantaardig.

Met een BeSt-product help je ook onze planeet een handje. BeSt stort namelijk telkens € 1 aan organisaties die zich op lokaal niveau inzetten voor het milieu. Vandaag steunen we Reforest’ACTION en financieren we de aanplanting van ruim 1000 bomen in onze bossen.

Help de natuur een handje!

BeSt gaat voluit voor een duurzame wereld en ontwikkeld een breed gamma accessoires die gemaakt werden op basis van ecologische materialen.

Per verkocht product storten we € 1 aan milieubeschermingsorganisaties die zich inzetten voor de veerkracht van ons levenskader.

Zo steunt BeSt Reforest’ACTION voor de herbebossing van aangetaste terreinen in België en Luxemburg.